Wie is Kaat

Belgische seksuologe en psychologe, tracht eveneens schrijfster te wezen

Kaat is een jonge Belgische seksuologe en psychologe. Kaat brak door via een deelname aan de populaire tv-quiz ‘De Pappenheimers’. Tijdens deze quiz kwam haar schaamhaarthesis immers uitvoerig aan bod. Vlaanderen wist niet wat het hoorde en voor Kaat het wist had ze haar eerste boekcontract te pakken. Na ‘Het Schaamhaarboek’, volgden ‘Het Borstenboek’, ‘Met drie in bed’ en haar meest recente boek ‘Het Boek der lusten’.

Naast het schrijven van boeken ligt Kaat haar focus vooral op haar werk in de groepspraktijk De Meiboom, omdat ze hier het meeste voldoening uit haalt. Geef toe, wat is er mooier dan mensen hun seksleven back on track te krijgen?

Om deze passie ook door te geven aan anderen, is Kaat lector op het Postgraduaat Seksuologische Hulpverlening van de UCLL.

Naast haar regulier werk is Kaat regelmatig te gast in diverse radio- en tv-programma’s. Zo is Kaat de vaste seksuologe van het programma ‘Spuiten en Slikken’ (BNN) en het programma ‘Galileo’ (RTL5). Elke woensdagavond is Kaat ook te horen op MNM, waarbij luisteraars haar vragen kunnen stellen tijdens het item ‘Bellen met Bollen’.