Het programma op Vitaya waarin seksuologe Kaat Bollen de relatieproblemen van haar klanten onder de loep nam. In dit programma wordt een koppel gevolgd tijdens hun sessies bij Kaat.

In ‘In Vertrouwen’ volgt men vier weken lang het verhaal van Kevin en Fabienne, een koppel dertigers dat wél de stap naar een seksuologe durft te zetten in de hoop hun relatie te redden. Ze willen namelijk werken aan hun seksleven, dat op een laag pitje staat sinds de komst van hun kinderen.

Seksuologe van dienst is Kaat Bollen, die ook in het echte leven het liefdesleven van koppels een nieuwe impuls probeert te geven. Het verhaal dat in ‘In Vertrouwen’ aan bod komt, is dan ook gebaseerd op getuigenissen uit haar eigen praktijk. De personages, Fabienne en Kevin, worden vertolkt door onbekende gezichten. ‘Maar, ik ben er zeker van dat veel mensen zich wel in de situatie van dit koppel en hun emoties gaan herkennen’, zegt Kaat Bollen. ‘Ik zie in mijn praktijk namelijk vaak koppels met een verschil in libido en ben ervan overtuigd dat dit één van de dingen is die het vaakst mislopen in de slaapkamer. Logisch ook, je hebt nooit hetzelfde libido als je partner. Dat hoeft ook niet, maar om je relatie optimaal te houden ga je best wel op zoek naar een manier om het libido op elkaar af te stemmen. Dat proces komt ook aan bod in ‘In Vertrouwen’. Het is fictie, maar evengoed waargebeurd.’

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published.