Ik scheer mijn schaamhaar volledig weg zodat ik lekker proper ben. Ik pijp mijn vriend graag, maar ik zou willen dat hij ook zijn schaamhaar afscheert, want ik vind dat veel hygiënischer en aangenamer. Hij vindt dat hij hierdoor zijn mannelijkheid gaat verliezen. Hoe kan ik hem ervan overtuigen dat ik hem liever zonder schaamhaar zou zien? Rinske (28) uit Emblem

Als je een man wat wil laten doen, is, wat kort door de bocht, de beloning ‘Ik zal je meer pijpen’ één van de meest effectieve beloftes. Zowat alle mannen houden immers van orale seks en vaak kunnen ze er ook geen genoeg van krijgen. Als hij merkt dat hij meer pijpbeurten krijgt met een fris geschoren schaamstreek, zal hij er al snel het voordeel van inzien en zijn schaamhaar kort houden/blijven afscheren. Dan moet je hem enkel nog zover krijgen dat hij zijn schaamhaar afscheert. Als hij jou genoeg vertrouwt, en jij je scheerkwaliteiten vertrouwt, kan je dit integreren in jullie seksspel.

Zo kan het bijvoorbeeld erg opwindend zijn om elkaars schaamhaar te scheren als voorspel. Als hij hier niet voor openstaat, wat gezien de ingewikkelde  mannelijke genitale bouw perfect te begrijpen zou zijn, moet je op zoek naar een compromis. Is er iets wat hij heel graag wil op seksueel vlak, maar wat jullie nog niet gedaan hebben?

Misschien kan je dat dan inschakelen als onderhandelingsmateriaal? Een relatie blijft immers geven en nemen. Als je vriend het been stijf houdt, heb je volgens mij nog twee opties: of je gaat op zoek naar een tussenweg waar jullie allebei mee kunnen leven (bijvoorbeeld korter geknipt, maar niet helemaal geschoren) of je probeert het te accepteren.

Uiteindelijk is je vriend gelukkig zoveel meer dan zijn schaamhaar alleen. En als zijn schaamhaar ervoor zorgt dat hij zich mannelijk voelt, moet je hem zijn schaamhaar misschien maar gewoon gunnen? Als dat het enige is wat je een beetje tegenstaat aan je vriend, heb je het tenslotte al bijzonder goed met hem getroffen!

Door Kaat Bollen

Uit Nina 269, 2 februari 2013

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published.