Ik wil mijn vrouw voor Valentijn graag een spannend cadeau geven. Kwestie van ervoor te zorgen dat de passie terug wat opvlamt! Wat raad je aan? Bram (34) uit Oudenaarde

Wat een fijn idee, je vrouw zal verrast zijn! Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om een erotische Valentijn te beleven. Gelukkig maar. Nu, wat je ook geeft, zorg ervoor dat het bij je vrouw past, en niet alleen bij jou. Als het enkel iets is wat jij opwindend vindt, zal ze het toch niet gebruiken, en schiet je nog niets op! Bovendien kan je het beste een cadeau geven dat net niet spannend genoeg is, dan een cadeau dat veel te spannend is. Begin dus bij iets wat ze erg spannend mag vinden, maar waardoor ze niet gechoqueerd zal zijn! Wat dat is, kan je zelf inschatten. Uiteraard heb ik wel wat suggesties…

De klassieker: een lingeriesetje

Dat doet het altijd goed én dat kan een vrouw ook altijd gebruiken. Zorg dat je de juiste maat hebt en neem daarom een beha van haar mee naar de winkel. Als je dan de beha aan de verkoopster geeft en uitlegt wie je vrouw precies is, vind je zeker een geslaagd setje voor haar.

De literaire klassieker: Fifty Shades of Grey

Deze erotische roman was de topper op de boekenbeurs. En niet voor niks! Vlaamse vrouwen geven zich immers massaal over aan Christian Grey met zijn sadomasochistische trekjes. Het boek bevat veel seksscènes. En lezen over seks, dat is vaak ook zelf zin krijgen in seks.

De doe-het-zelver: Vijftig Tinten Thuis

In dit kleine boekje wordt uitgelegd hoe je Fifty Shades of Grey en de soft-sm die daarin beoefend wordt, kunt vertalen naar huis. En neen, daarvoor heb je niet meteen handboeien of zweepjes nodig, een lange sjaal en wasknijpers volstaan… Als je vrouw dus van aanpakken weet, is het een goed idee om haar dit boek bij het vorige cadeau te doen. Als je dat zelf ook aandurft, natuurlijk!

Het speeltje: de We Vibe

Op de nachtkastjes van menig vrouw is niet enkel een erotische roman, maar vaak ook een erotisch speeltje te vinden. Pluimpjes, vibrators, glijmiddel, het is allang allemaal geen taboe meer in de slaapkamer. Des te beter, natuurlijk! De We-vibe is het ideale speeltje voor koppels. Het is een hoefijzer vormige vibrator die de vrouw inbrengt tijdens het vrijen. Hierdoor worden zowel haar clitoris als zijn penis gestimuleerd. Dat wordt dus een Valentijn met vuurwerk in bed. Echt een aanrader voor koppels!

De cadeaubon

Zomaar met een willekeurig seksspeeltje komen aanzetten, het is soms best een grote stap voor een man. Zeker als je niet precies weet welk speeltje je vrouw graag zou hebben. In dat geval kan een cadeaubon van een erotische winkel een goed idee zijn. Zo kunnen jullie samen de winkel bezoeken (al dan niet online) en er samen achter komen welk spannend cadeautje ideaal is voor je vrouw. Kies hiervoor een bon van een vrouwvriendelijke erotische winkel, zoals De Erotische Verbeelding in Antwerpen.

Het spel

Als je nog nooit een echt erotisch cadeau gegeven hebt, maar het toch niet bij enkel een lingeriesetje wilt houden, is het ook heel leuk om haar een gezelschapsspel te geven. Maar niet zomaar een spel natuurlijk, ook een erotisch spel. Deze spelen zijn er meestal op gericht om elkaar enerzijds te leren kennen (weten jullie bijvoorbeeld wat elkaars wildste fantasieën zijn?) en anderzijds om elkaar op te winden. Dit kan dus het ideaal begin zijn om de passie opnieuw te laten oplaaien. Want, hoe beter je elkaar kent, hoe lekkerder het wordt in bed, natuurlijk! Aanraders zijn het bordspel Ultiem verlangen, het leuke opdrachtenspel Hart vol romantiek of het stellingenspel Openhartig, Sex talk.

Door Kaat Bollen

Uit Nina 270, 9 februari 2013

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published.